ФЕРТИЛЕЙД ЗА МЪЖЕ X 90капс.

ЦЕНА: 66.60лв.

ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА В ЦЕНАТА!FertilAid за Мъже е разработена от лекари формула за подобряване на мъжката фертилност, която клинично доказано подобрява показателите на спермограмата при мъже в репродуктивна възраст. Благодарение на ефективното съчетание от L-карнитин, ключови витамини, минерали и мощни антиоксиданти, FertilAid за Мъже спомага за продукцията на качествена семенна течност, като увеличава броя и подвижността на сперматозоидите и подобрява тяхната морфология.

Новини от клинични проучвания: Резултатите от наскоро проведено независимо клинично проучване с FertilAid за Мъже показват значимо подобрение на параметрите на спермограмата, с подчертано увеличение на „общия брой подвижни сперматозоиди”.

Защо FertilAid за Мъже е най-добрият избор?

FertilAid за Мъже съдържа L-карнитин – критично важна аминокиселина за формирането на качествена семенна течност

FertilAid за Мъже предоставя мощна комбинация от антиоксиданти, включваща Витамин С, Витамин Е, селен, екстракт от семена на грозде, които намаляват оксидативния стрес от свободните радикали и ДНК фрагментацията причинена от фактори на околната среда и процесите на стареене.

FertilAid за Мъже съдържа идеалната доза Витамин С (250 мг), необходима за предпазване на сперматозоидите от въздействието на свободните радикали. Количеството Витамин С във FertilAid е два пъти повече от това в други търговски марки. (Dawson EB et al. Effects of ascorbic acid on male fertility. Ann N Y Acad
Sci 1987; 498: 312-23.)

FertilAid за Мъже включва 50 мг цинк – доза, която съответства на използваната в клинични проучвания, доказващи положителен ефект върху формирането на зрели подвижни сперматозоиди и благоприятен ефект върху метаболизма на тестостерона.  FertilAid съдържа три пъти повече цинк в сравнение с други търговски марки.

FertilAid за Мъже съдържа бета-каротен – мастноразтворим антиоксидант осигуряващ защита на сперматозоидите от въздействието на свободните радикали. Бета-каротенът е провитамин А, играещ ключова роля в правилното съзряване на половите клетки.

FertilAid за Мъже съдържа корен от Мака – научно доказана съставка, подобряваща производството на сперматозоиди и подвижността им.

FertilAid за Мъже предоставя 100% (или повече) от препоръчителната дневна доза от ключови витамини и минерали за мъже в репродуктивна възраст – включително и пълен набор от мощни антиоксиданти.

FertilAid за Мъже е изцяло естествен продукт, не съдържа изкуствени оцветители и консерванти.
 

Справочник

Търсене

Открийте при нас:
ЧАЕВЕЦ
ДЕРМАСПРЕЙ
ПСОКАЛМИН крем
ХЕМОРРЕЛ
КРЕМ РОДОПСКО ЧУДО
БЯЛ КРЕМ РАЧЕВ
НЕПРОЛИЗИН G ГЕЛ
ПОСТ-НЕПРОЛ ГЕЛ
БИОБРАН
КАНЕЛИМ /PING-XIAO/
ГРАНОФУРИН
КРЕМ ПАЛИ
ФЕРТИЛЕЙД ЗА ЖЕНИ
ФЕРТИЛЕЙД ЗА МЪЖЕ
МОТИЛИТИ БУУСТ
ДИКРАСИН ЛОСИОН
ДИКРАСИН ГЕЛ
МАСЛО 110 с алое вера
ВИТАСИН КРЕМ
ГЕНЕРОФИТ КРЕМ
ЗАГРЯВАЩИ ПЛАСТИРИ
ТОПЛО-СТУДЕН КОМПРЕС
МУРСАЛСКИ ЧАЙ ЕКСТРАКТ
САНТАМЕНТ
СТРЕСОВИТАЛ КАПКИ
ХЕПАВИТАЛ КАПКИ
ДИАБЕТАЛ КАПКИ
АЛКОФИТАЛ КАПКИ
АНАЛИЗАТОР НА МАЗНИНИ
АФРИКАНСКИ ЧЕРЕН САПУН
ЧАЙ ДЕМИР БОЗАН
ЧАЙ ВИГАРД
ЧАЙ УРОГАРД
ЧАЙ ТИ ЛАЙФ
ЧАЙ 17 БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ФИЛТЪР
КИТАЙСКО МАСЛО
АФТОДОНТ
АНГИЗОЛ
ГЕЛ АЛЯСКА
УЛТИМА ЖЕНШЕН ТАБЛ X9
ДЕХИПЕР ФОРТЕ
ТИБЕТСКИ КАПКИ
ГЕРМАНИЙ GE132
АКУТОЛ СПРЕЙ
ЗЛАТНО МАСЛО
АЛОЕ НА КРИСТАЛИ
РЕМЕСКАР КРЕМ
АЛЕРГОКСИН
КАРДИОКСИН
ДИАБЕКСИН
ВАРИКСИН
ТРИАКТАЛ
ТРОЙЧАТКА
ОТОСТИК БЕБЕ КОРЕКТОР
МАОЛО
МИРАВИТАЛ ВИТ. В12 КАПКИ
КРАЧКОМЕР ZANO
ХЕЛИКС (HELIX)
ИНХИБРЕЛА
ЗЛАТЕН ЧАЙ
GUTTO Мравчен крем
Ние във фейсбук