ЗЛАТЕН ЧАЙ 170гр.

 

ЦЕНА:29.90лв

 

Златенъ чай съдържа само съставки със запазени природни свойства. Няма никакви примеси, химикали, лепила и сродни на тях, които да поддържат продукта. По напълно естествен път Златенъ чай подпомага тялото да се справя самó в борбата с мазнините и токсините. Организмът стартира естествените си механизми за премахване на излишните мазнини. Златенъ чай помага на метаболизма да възстанови своята нормална скорост и на организма сам да възстанови баланса си.

 

Има начин да постигнем това с един приятен и полезен начин? Не са нужни диети и натоварващи физически упражнения, за да се отървем от излишните мазнини. Най-важното действие на Златенъ чай е да изчисти токсините от тялото. Вредители, окупирали организма ни с години, вследствие на почти ежедневно приемане на вредни храни и напитки. Целият този хаос, който буквално тъпчем в нас е причина за много здравословни проблеми. Един от най-големите е ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО. След изчистване на токсините, Златенъ чай помага на организма да усвоява само вещества, от които има нужда!

 

Защо да отслабна със

Златенъ чай?

 

Основни предимства на Златенъ чай

1Започваме с най-важното: Златенъ чай съдържа изцяло натурални съставки. Това са билки, използвани в медицината от векове, а правилно подбрани те вършат своите чудеса. Всяка една от съставките има отношение към работата на храносмилателната система, механизмите на метаболизма и отделянето, като ключът е в пропорциите. Златенъ чай е дар от природата - природна формула за здраве и привлекателна фигура! Чаят не съдържа химически формули и вещества, които да залъгват и затормозяват организма ни, потискат апетита или друго.

Златенъ чай работи! Защо е така?

2Златенъ чай действа прочистващо, като изчистват от организма първо токсините - Онези лоши, малки „бандити“, които пускаме в тялото чрез храната си. Това са всички т.нар. Е-та - подобрители, емулгатори, стабилизатори, оцветители, овкусители и прочие химикали. Голяма част от тях се натрупват в организма и пречат на нормалното му функциониране. Това води до умореност, проблеми със съня, забавяне на метаболизма и качване на килограми. Изчистването от токсините е ключов момент в отслабването и връщането на хармонията в тялото ни.

златенъ чай - създаден в българия

3Споменавайки предимствата на продукта, не можем да пропуснем факта, че Златенъ чай е по българска рецепта. Създадена в България още през 19 век от български учени. Използвайки народната медицина, с нейния натрупан през столетията опит, този екип българи създава уникалната рецепта. Милиони хора по света се радват на страхотните резултати от този чай, но учудващо самите ние, в нашата страна, с най-качествените природно растящи билки, през годините сме пренебрегнали това. ЗАПОМНЕТЕ: Златенъ чай е по българска рецепта, произвежда се в България от чисти натурални билки, растящи в България!

Максимално качество с най-добрите реколти билки

4Качеството на Златенъ чай e гарантирано за всяка чаша чай, тъй като ние контролираме стриктно и следим спазването процеса на производство - от отглеждането на растенията до крайния продукт. Купувайки Златенъ чай, Вие приготвяте и консумирате чай от специално подбрани реколти билки и стриктно следени процеси до пакетирането и доставянето им до Вас. Именно поради природния си произход, Златенъ чай е подходящ за всички, дори и за деца. Билките в чая не вредят по никакъв начин на организма ни и за разлика от други синтетични продукти, не влияят върху хормоните и мозъка. Златенъ чай е 100% природен продукт!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички знаем, че мазнините заемат голям обем от нас

и ако сравним мускул с мазнина, то разликата в обема

им при едни и същи килограми ще е до 5 пъти.


В заключение ще кажем, че няма йо - йо ефект. Изчистването на токсините от тялото предотвратява повторното задържане на мазнини след спиране на консумацията. Чаят помага на организма да се пренастрои по естествен път, да научим тялото си да работи по правилния начин. След консумация на чая, до 2-3 месеца, се усеща значителна разлика не само визуално, но и ще сте по-жизнени и по-енергични. След дълги проучвания неслучайно взехме решение една опаковка Златен чай да съдържа количество за 21 дни, а това са точно 84 чаши чай. Положителните ефекти се забелязват още първите дни чрез олекване в стомаха. Забравете киселините, апетитът ще е точно толкова, колкото трябва да бъде. От всички описани по-горе процеси, идва и изгарянето на излишно натрупаните мазнини, дори и най-старите мастни депа.

Загубата на тегло, както и на мазнините идват от пренасочването на усвоените вещества към правилните места - мускули, кости, мозък и т.н. Положителните страни са ясни. Негативните са нуждата от често изхождане в началото. Това е само в началото, докато "почистите" организма, след което тази нужда ще се нормализира до 2-3 пъти дневно, в зависимост от вашите физически показатели и навици. Всички тези вредни и излишни неща трябва да излязат от някъде и има само един начин. За странични ефекти няма да говорим. Няма умора, нито загуба на концентрация, нито други подобни. Напротив, започвате да се чувствате добре, което ще усетите сами след няколко дни консумация. Все пак това са чисти, непреработени билки в запазено природно състояние и без никакви допълнителни примеси.

Пътят към добра и привлекателна фигура в забързаното ни ежедневие е труден, но ние го правим далеч по приятен с пиене на чаша чай, а процесът значително се облекчава. Златенъ чай е доста предпочитан сред спортистите, защото в комбинация със спорт ускорява до 8 пъти изгарянето на мазнини, а това помага на всички мускули да се покажат. В модния сектор Златенъ чай е незаменим, поддържайки стройна фигура и добро здраве без притеснения от преяждане и затлъстяване! 

Как се приготвя Златенъ чай?

ПРОГРАМИ за максимални резултати

Доста пъти ни е трудно да вземем решение или просто имаме нужда от малко помощ. За да е по-лесен изборът ви, може да разгледате нашите Програми за максимален ефект и спазвайки постоянство ще се радвате на изненадващи резултати!

Златенъ чай

Колко време да пия Златенъ чай?

Вашето телесно състояние е там, където се пресичат килограмите и височината.

Ако попадате в поле 1, Вие сте с Поднормено тегло и трябва да похапвате повечко.

Ако сте в поле 2, Вие имате нормално телосложение. Възможно е все пак да имате места с малко натрупване на мазнини и токсини, които може да изчистите със Златенъ чай. Препоръчваме Ви програма "Детоксикация"

Попадайки в поле 3 Вие имате нужда да свалите няколко килограма от обиколката. Препоръчваме Ви програма "Леко Отслабване"! Приемайки Златенъ чай в продължение на 2 месеца Вие ще постигнете 95% детоксикация и ще изгорите излишни мазнини за получаване на привлекателна фигура!

Ако намирате себе си в поле 4, то Вие имате Затлъстяване. Причините са много: от заседяване и мързел, през нередовно или прекомерно хранене и чак до лакомия или здравословни причини. В организма Ви има голямо количество токсини, които допълнително усложняват нещата! Препоръчваме програма "Отслабване"!

Попадайки в поле 5, Вие трябва сериозно да помислите за здравето си и не само! Имате спешна нужда да намалите теглото си и да нормализирате процесите на организма. Със Златенъ чай можете да постигнете изненадващи резултати само за няколко месеца! Още в първите дни на приема, ще започнете "чистене" на токсини от тялото си, с което постепенно ще се нормализира и работата на метаболизма. Няма нужда да се подлагате на специални диети, просто хапвайте нормално количество храна всеки ден. Усещайки действието на Златенъ чай, Вие ще се почувствате добре и ще се самостимулирате да промените ежедневието си. За Вас препоръчваме програма "Мощно Отслабване"!

Какво съдържа Златенъ Чай?

На първо място искаме да споделим, че Златенъ чай съдържа внимателно подбрани билки. Качеството на чая е най-важния фактор за нас! Златенъ чай съдържа peзeнe; вoднo пипepичe; лaвaндулa; мeчo грoздe; мaйчин лиcт; зъpнaсeц; цaричe; мacлoдaйнa рoзa; рeвeн; гръмoтрън. Уникално комбинирани, те действат по уникален начин върху човешкия организъм. Разглеждайки всяка една съставка поотделно бихме научили какъв дар са те от природата. Но събрани заедно в точна пропорция в Златенъ чай са незаменими в борбата със затлъстяването и токсините.

ВАЖНО!

Да не се приготвя в микровълнова фурна или в електрическа кана! Да не се консумира от деца под 10 години, при бременност или при кърмене! Да не се превишава деневната доза! Не излагайте готовият чай на пряка слънчева светлина! Златенъ чай няма противопоказания, но за ваша сигурност в случай на диабет, язва, хипертония или други вътрешностомашни проблеми се консултирайте с вашия лекар преди прием! Консумирайте до 12 часа след приготвяне! Приемайте Златенъ чай на гладно!
Консумирайте без захар, подсладители или други подслаждащи продукти! Златенъ чай не е заместител на редовното и пълноценно хранене! За максимален ефект, приемайте ежедневно нужното за Вас количество вода!

 

 

 

Справочник

Търсене

Открийте при нас:
ЧАЕВЕЦ
ДЕРМАСПРЕЙ
ПСОКАЛМИН крем
ХЕМОРРЕЛ
КРЕМ РОДОПСКО ЧУДО
БЯЛ КРЕМ РАЧЕВ
НЕПРОЛИЗИН G ГЕЛ
ПОСТ-НЕПРОЛ ГЕЛ
БИОБРАН
КАНЕЛИМ /PING-XIAO/
ГРАНОФУРИН
КРЕМ ПАЛИ
ФЕРТИЛЕЙД ЗА ЖЕНИ
ФЕРТИЛЕЙД ЗА МЪЖЕ
МОТИЛИТИ БУУСТ
ДИКРАСИН ЛОСИОН
ДИКРАСИН ГЕЛ
МАСЛО 110 с алое вера
ВИТАСИН КРЕМ
ГЕНЕРОФИТ КРЕМ
ЗАГРЯВАЩИ ПЛАСТИРИ
ТОПЛО-СТУДЕН КОМПРЕС
МУРСАЛСКИ ЧАЙ ЕКСТРАКТ
САНТАМЕНТ
СТРЕСОВИТАЛ КАПКИ
ХЕПАВИТАЛ КАПКИ
ДИАБЕТАЛ КАПКИ
АЛКОФИТАЛ КАПКИ
АНАЛИЗАТОР НА МАЗНИНИ
АФРИКАНСКИ ЧЕРЕН САПУН
ЧАЙ ДЕМИР БОЗАН
ЧАЙ ВИГАРД
ЧАЙ УРОГАРД
ЧАЙ ТИ ЛАЙФ
ЧАЙ 17 БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ФИЛТЪР
КИТАЙСКО МАСЛО
АФТОДОНТ
АНГИЗОЛ
ГЕЛ АЛЯСКА
УЛТИМА ЖЕНШЕН ТАБЛ X9
ДЕХИПЕР ФОРТЕ
ТИБЕТСКИ КАПКИ
ГЕРМАНИЙ GE132
АКУТОЛ СПРЕЙ
ЗЛАТНО МАСЛО
АЛОЕ НА КРИСТАЛИ
РЕМЕСКАР КРЕМ
АЛЕРГОКСИН
КАРДИОКСИН
ДИАБЕКСИН
ВАРИКСИН
ТРИАКТАЛ
ТРОЙЧАТКА
ОТОСТИК БЕБЕ КОРЕКТОР
МАОЛО
МИРАВИТАЛ ВИТ. В12 КАПКИ
КРАЧКОМЕР ZANO
ХЕЛИКС (HELIX)
ИНХИБРЕЛА
ЗЛАТЕН ЧАЙ
GUTTO Мравчен крем
Ние във фейсбук