ГЛЮКОМЕР BIONIME GM100

 

Цена Глюкомер: 34.00лв.

Цена на 50бр. тест ленти: 37лв.

 

ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ 10% ОТСТЪПКА В ЦЕНАТА!

 

Характеристики:

Отпада необходимостта от ръчно въвеждане на кода или калибриране на глюкомера с помощта на специална лента или порт, тъй като глюкомерът Bionime самостоятелно определя калибровъчния код на тест-лентите!

Точен резултат само след 8 секунди

Най-важното свойство, което трябва да притежава всеки глюкомер е прецизното измерване и точния резултат, който отчита глюкомера при измерване на кръвната захар. Точността на глюкомер Bionime GM100 е сравнима с точността на анализ, направен в лаборатория. Тази прецизност и точност се потвърждава от многобройни клинични изпитвания и сравнителни тестове, които са извършени в редица авторитетни медицински лаборатории в различни страни по света!

 

Голяма и твърда тест-лента, която не се огъва

 

 Глюкомер Bionime GM100 работи с големи и твърди тест-ленти от специален пластик, който не се огъва и не се чупи. Те са удобни за ползване от всички хора, в това число и от възрастни, защото могат лесно да се държат в ръка, и не е сложно нанасянето на кръвната проба върху тях. Структурата на тест-лентата е с оребрена повърхност, т.е. не се хлъзга в ръцете на пациента с диабет, които често са изпотени в резултат на заболяването.

 

 Стерилност и чистота

Конструкцията на тест-лентата Bionime е направена така, че лесно може да бъде взета само за «зоната на хващане», без пръстите да докосват зоната на реакция при вкарване в прибора или изваждане от него. Вие няма да изцапате ръцете си с кръв нито по време на подготовка, нито по време на измерване, нито при изваждане на лентата след анализ – отсъства непосредствен контакт с кръвта.

 

Тест-лента за по-висока точност

 

Тест-лентата за глюкомер Bionime GM100 е с електроди от благородни метали, което прави точен резултатът от измерването. Тя съдържа реагент на основата на глюкозооксидаза (GOD). Това е фермент, намаляващ риска от получаване на грешен резултат от измерването, ако в кръвта има други видове захари, освен глюкоза.

 

Удобен размер на глюкомера и привлeкателен външен вид

 

Ултра-тънкият корпус на прибора е направен от твърда анти-ударна пластмаса. Освен това, комплектът включва удобна чантичка с джобове за ленти, ланцети, убождащо устройство и «поставка» за глюкомер. Самият глюкомер Bionime притежава визия, подобна на hi-tech уредите.

 

Голям дисплей за лесно виждане на резултата от измерването

 

На големия дисплей Bionime има достатъчно място не само за едри цифри на резултата от анализа, но и за дата и време на извършения анализ. Дори човек със слабо зрение може добре да различи цифрите на дисплея.

 

Удобно – памет за 150 измервания

 

Глюкомерът GM100 има памет с дата и час за 150 измервания, което е изключително удобство за Вас, тъй като не се налага постоянно да водите записки от извършването на анализа. Освен това се извършва автоматично изчисляване на средната стойност за 1, 7, 14 и/или 30 дни.

 

Безболезнено убождане

 

 Глюкомерът Bionime GM100 включва в комплекта убождащо устройство (предлага се и отделно, модел Bionime GD500 ), което извършва практически безболезнено убождане. Вие можете да изберете дълбочина на убождане в зависимост от плътността на кожата Ви. Бутонът за пускане на иглата автоматично се блокира, ако калпачето не е поставено на устройството. Затова Вие или вашето дете не можете да се убодете случайно, даже ако случайно натиснете бутона. След провеждането на анализа можете да свалите използваната игла, като натиснете бутона и тя автоматично ще изскочи. По такъв начин, се избягва възможността да се изцапате с използваната игла.

 

Гаранция 5 години ПЛЮС

 

Комплектът включва:

 

Глюкомер BIONIME GM 100

Убождащо устройство GD 500

Ланцети /игли за убождане/ - 10 бр.

Кратко ръководство за работа

Инструкция за експлоатация на убождащото устройство

Инструкция за използване на тест-лентите GS 100
Батерия

Кутийка за съхранение

ПОДАРЪК: Тест-ленти GS 100 - 10 бр.

Производител: Швейцария

 

 

 

 

 

 

 

Справочник

Търсене

Открийте при нас:
ЧАЕВЕЦ
ДЕРМАСПРЕЙ
ПСОКАЛМИН крем
ХЕМОРРЕЛ
КРЕМ РОДОПСКО ЧУДО
БЯЛ КРЕМ РАЧЕВ
НЕПРОЛИЗИН G ГЕЛ
ПОСТ-НЕПРОЛ ГЕЛ
БИОБРАН
КАНЕЛИМ /PING-XIAO/
ГРАНОФУРИН
КРЕМ ПАЛИ
ФЕРТИЛЕЙД ЗА ЖЕНИ
ФЕРТИЛЕЙД ЗА МЪЖЕ
МОТИЛИТИ БУУСТ
ДИКРАСИН ЛОСИОН
ДИКРАСИН ГЕЛ
МАСЛО 110 с алое вера
ВИТАСИН КРЕМ
ГЕНЕРОФИТ КРЕМ
ЗАГРЯВАЩИ ПЛАСТИРИ
ТОПЛО-СТУДЕН КОМПРЕС
МУРСАЛСКИ ЧАЙ ЕКСТРАКТ
САНТАМЕНТ
СТРЕСОВИТАЛ КАПКИ
ХЕПАВИТАЛ КАПКИ
ДИАБЕТАЛ КАПКИ
АЛКОФИТАЛ КАПКИ
АНАЛИЗАТОР НА МАЗНИНИ
АФРИКАНСКИ ЧЕРЕН САПУН
ЧАЙ ДЕМИР БОЗАН
ЧАЙ ВИГАРД
ЧАЙ УРОГАРД
ЧАЙ ТИ ЛАЙФ
ЧАЙ 17 БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ФИЛТЪР
КИТАЙСКО МАСЛО
АФТОДОНТ
АНГИЗОЛ
ГЕЛ АЛЯСКА
УЛТИМА ЖЕНШЕН ТАБЛ X9
ДЕХИПЕР ФОРТЕ
ТИБЕТСКИ КАПКИ
ГЕРМАНИЙ GE132
АКУТОЛ СПРЕЙ
ЗЛАТНО МАСЛО
АЛОЕ НА КРИСТАЛИ
РЕМЕСКАР КРЕМ
АЛЕРГОКСИН
КАРДИОКСИН
ДИАБЕКСИН
ВАРИКСИН
ТРИАКТАЛ
ТРОЙЧАТКА
ОТОСТИК БЕБЕ КОРЕКТОР
МАОЛО
МИРАВИТАЛ ВИТ. В12 КАПКИ
КРАЧКОМЕР ZANO
ХЕЛИКС (HELIX)
ИНХИБРЕЛА
ЗЛАТЕН ЧАЙ
GUTTO Мравчен крем
Ние във фейсбук